ONTWERP

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp en uitgedacht plan! Een tuin is niet alleen heel fijn om in te zitten of om in rond te lopen, het geeft ook rust. Hoe beter het ontwerp van uw tuin, hoe meer u ervan zult genieten.

3MGarden helpt u graag op weg met het realiseren van uw droomtuin. Wij ontwerpen en leggen uw tuin volledig aan in lijn met de natuur waarin de balans tussen beplanting en bestrating centraal staat. Samen met onze tuin- en landschapsarchitect komen wij altijd tot een fantastisch en betaalbaar resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij komen bij een eerste kennismaking bij u langs om uw situatie te bekijken. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen door en geven wij u advies en begeleiding.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Wat wilt u in de tuin?

Een speelplek voor de kinderen

Een vlonder of bestrating

√ Een leuke plek om te eten

√ Een plek om te relaxen

Een gazon of veel beplanting

√ Een vijver of een pergola

Of juist iets heel anders. Veel is mogelijk.

IDEEËN GENOEG

Wij hebben ideeën genoeg voor een mooie en passende tuin! Tevens maken we een beplantingsplan, zodat ook de beplanting naar verwachting en wens worden ingetekend.

Nogmaals: de basis van een mooie tuin is een goed ontwerp! Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of wilt u uw bestaande tuin ingrijpend aanpassen? Het tuinontwerp en de aanleg van een tuin zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor een optimaal resultaat.

Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Maar het is ook mogelijk uw tuin te laten renoveren, en uw bestaande tuin te maken tot een fijne plek waarin u zich thuis voelt.

Wilt vrijblijvend een afspraak maken om uw tuin te veranderen in een droomtuin? Bel of mail gerust!